beerse

Zwembaden

Onze zwembaden zijn geisoleerde kuipen met 3cm PUR-isolatie. Deze zijn dubbelwandig vervaardigd met polyester en vinylester en vervolgens afgewerkt met precoat en topcoat.

De afmetingen van de zwembaden zijn naar wens te bepalen in overleg.

Je kan kiezen uit verschillende modellen van inbouwtrappen: zijtrap, hoektrap met rechte treden, hoektrap met ronde treden, trap over de hele breedte en een romeinse trap. Indien er een andere trap gewenst is, kan dit in overleg.

Een zwembadplage kan ook voorzien worden in onze zwembaden.

Onze zwembaden komen standaard in drie kleuren: wit, lichtblauw en lichtgrijs. Een kleur op aanvraag is ook een mogelijkheid.

Wij doen zowel het leveren van de kuip als alle plaatsingswerken indien gewenst. Een all-in plaatsing duurt 7 a 14 dagen.

Je kan ook opteren voor 5cm isolatie indien gewenst.

Zwemvijvers

Onze zwemvijvers zijn van opbouw gelijkaardig aan onze zwembaden. Deze zijn ook geisoleerd met 3cm PUR-isolatie en dubbelwandig vervaardigd met polyester, vinylester en afgewerkt met precoat en topcoat.

De afmetingen zijn naar wens te bepalen in overleg. Er is ook steeds een trap voorzien in onze zwemvijver naar keuze.

De afwerkingskleur is standaard: antraciet. Een andere kleur is mogelijk op aanvraag.

Wij werken bij onze zwemvijvers met een natuurlijke moerasfilter door middel van lavasteen die zorgt voor een biologische filtering.

Andere filtermogelijkheden zijn natuurlijk ook mogelijk, steeds in overleg.

Ook bij onze zwemvijvers heb je de mogelijkheid om enkel de kuip af te nemen of een all-in plaatsing te vragen. De plaatsing duurt ongeveer 7 a 14 dagen.

Indien je het water verwarmd wil, kan je opteren om een warmtepomp te voorzien.

Vijvers

Onze vijvers zijn van opbouw hetzelfde als onze zwemvijvers. De standaardkleur is ook antraciet of een andere kleur op aanvraag. Er wordt geen trap voorzien in onze vijvers.

Bij onze vijvers gebruiken we ook standaard een moerasfilter met lavasteen, maar indien er een andere filtertechniek gewenst is, kan dit na overleg.

Wij kunnen een ingebouwde waterval voorzien of een decoratieve waterval indien dit gewenst is.

Onze vijvers zijn ook steeds op maat gemaakt naar wens van de klant of volgens tuinplan.

Andere polyesterwerken

Wij vervaardigen ook andere polyesterwerken volgens plan.

Wij zijn verder nog actief in de landbouwsector voor kadaverkoelingen, luchtkanalen, warmtewisselaars, bekleden van stallen, staldeuren, enzovoort.

Wij maken ook bloembakken, moestuinbakken, moestuinbakken op poten, geisoleerde tuinhuisjes die bekleedt kunnen worden naar keuze, enzovoort.

Verder doen we ook herstellingswerken. Meerbepaald reparaties voor scheepvaart: herstellen van polyester boten, plezierboten etc.

Andere polyesterwerken zijn steeds mogelijk volgens plan en met eventueel overleg.

Over Ons

Johan was vroeger een kippenboer. Het bedrijf dat hij van zijn vader had overgenomen. Na jaren had hij zijn eerste kennismaking met polyester. Er was toen voornamelijk interesse vanuit de landbouwsector. Hij maakte voornamelijk kadaverkoelingen. Natuurlijk zijn er nog andere zaken die hij maakte of bekleedde met polyester. Dit was het echte startschot in de polyesterwereld.

Na een aantal jaren is hij beginnen experimenteren met verschillende vormen en heeft hij voor zijn gezin een zwembad in elkaar gezet. Zo is hij in deze wereld terecht gekomen. Er was veel vraag naar. Johan is zich steeds meer en meer gaan specialiseren.

In 2008 is Johan zijn zoon Bart bij in het bedrijf gestapt. Bart heeft mee de polyesterwerken en de plaatsingen voor zijn rekening genomen. Samen werken ze als team samen en leveren ze een kwaliteitsvol product af.

In 2018 stapt dochter Ellen bij in de zaak. Zij neemt het administratieve voor haar rekening. Ze ondersteunt haar vader mee in de verkoop. Verder wil ze haar specialiseren in waterbehandeling en klantenondersteuning.

Stevens J BVBA

Ontmoet ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Johan Stevens

Johan Stevens Zaakvoerder

Johan is de zaakvoerder van het bedrijf voor meer dan 40 jaar. In de zwembad- en vijverwereld is hij reeds 15 jaar actief.

Bart Stevens

Bart Stevens Atelier en plaatsing

Bart werkt sinds 2008 in het familiebedrijf. Hij runt samen met zijn vader de zaak. Hij is ondertussen hoofd van de atelier en de plaatsingswerken.

Team Image

Ellen Stevens Administratie en verkoop

Ellen is nieuw in het familiebedrijf sinds 2018. Zij staat in voor administratie, verkoop en klantenondersteuning. Verder wil zij zich specialiseren in waterbehandeling.

Top